Stora Höstträffen – allt väl i Nyköping!

Årets Höstträff – den tredje i ordningen – gick av stapeln den 24 – 26 augusti i trakterna kring Nyköping. I träffen deltog 22 Peugeotekipage – i årsmodeller mellan 1958 och 2018 – och drygt 40 personer. Ett riktigt bra deltagande med våra mått mätt.

Basen för våra aktiviteter var Stjärnholms Slott, som ligger vid Aspafjärden mellan Nyköping och Oxelösund. Den nuvarande huvudbyggnaden är från mitten av 1700-talet. Där bodde vi och där åt vi superba middagar, de kan laga mat på Stjärnholm!

På programmet stod bland annat ett besök på F11 flygmuseum vid Skavsta, en rallyrunda på slingrande sörmländska vägar och ett besök på Femörefortet. Det är en tidigare topphemlig försvarsanläggning, gömd i berget under naturreservatet Femöre i Oxelösund. Den avslutande lunchen på söndagen åt vi på Systrarna Brådhés Mat & Cafe i Nävekvarn. Och där kan de också laga mat!

En solig, trevlig och välarrangerad Peugeotträff med “lagom” mycket innehåll. Tack arrangörsgänget, allt klaffade på bästa sätt i Nyköping!

Klubbens ordförande Claes Eigert på rull i sin Peugeot 403. Klicka på bilden för stort format!

stjärnholm 2018