Årsmötet 2017 i Västerås – ny ordförande och sekreterare

I lördags hade Peugeotklubben sitt årsmöte i Västerås, vi lånade lokal av Aros Motorveteraner i anslutning till Arosmarknaden på Johannisbergs flygfält. Antalet deltagare på våra årsmöten tycks vara tydligt kopplat till vädret. I år hade vi sol och var därmed tillbaka på vår normalsiffra, ca 30 deltagare. De två föregående åren, i Mölltorp respektive Eskilstuna, regnade det och det innebar ca 20 deltagare vid båda tillfällena.

På dagordningen stod bland annat val av ny ordförande. Hans Levinsson hade, efter fyra år på den posten, avsagt sig omval. Till ny ordförande valdes enhälligt Claes Eigert, som de senaste nio åren varit vår eminente sekreterare. Det innebar förstås att vi behövde en ny sekreterare. Valberedningen föreslog Göran Herbring, och så blev det givetvis. Göran har tidigare varit sekreterare, från det att klubben bildades 1979 fram till 2006, han var alltså då inne på sitt 27:e år, snacka om erfarenhet. Och nu, efter ett litet uppehåll på 11 år, är Göran tillbaka i styrelsen igen, hjärtligt välkommen! 

Namn och telefonnummer mm till alla medlemmar i styrelsen finns under Klubbadresser.

Bilden: Hans Levinsson, t.v, avtackas av Claes Eigert som samtidigt önskas lycka till som ny ordförande.